Menu
EUR
 • Snelle verzending
 • Gratis verzending vanaf €70 (niet op solden)
 • Gratis afhaling na afspraak
 • Nieuw: borduren, personaliseer met naam

Algemene voorwaarden

 

 • Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.
 • Wij bieden u de mogelijkheid aan om te kiezen tussen verschillende betaalwijzen. Deze icoontjes staan onderaan op onze website.
 • Eventuele fouten in de facturatie dienen door de klant zo snel mogelijk gemeld te worden aan La Jolie, via   mail.   Wij doen er alles aan dit zo snel mogelijk op te lossen.  Onjuistheden in de facturatie ontslaan u als klant niet van enige betaalverplichtingen of andere verplichtingen neergelegd in deze voorwaarden.
 • De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van zijn aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.
  De koper dient het product binnen de 14 kalenderdagen in originele staat,ongebruikt, onbeschadigd, voorzien van alle orginele labels en in originele verpakking terug aan de verkoper te bezorgen nl: La Jolie - Knokstraat 42 - 9880 Aalter
  De verkoper verbindt zich ertoe binnen de 30 dagen na ontvangst van het product het door de koper betaalde aankoopbedrag van het product ( exclusief verzendkosten) terug te betalen op een bankrekeningnummer door de koper betaald.
  Bij niet-correcte terugzending conform het voorgaande zal de verkoper niet gehouden zijn tot betaling van enig bedrag en blijft het product eigendom van de koper. Deze kan het dan binnen de 14 dagen terug ophalen bij de verkoper of op uitdrukkelijk verzoek van de koper en op diens kosten terugbezorgd worden aan de koper.
  Het risico van de terugzending van het product alsook de kost voor het terugzenden worden uitsluitend gedragen door de koper.
 1. Retour/omruilen:                                                                                                                   Artikelen aangekocht via de webwinkel van La Jolie kunnen geruild worden binnen een termijn van 14 dagen, na dag 1 levering en dit op voorwaarde dat het product ongebruikt, onbeschadigd is en voorzien is van alle originele labels. Gedragen, bevuilde, berookte, gewassen, beschadigde of herstelde goederen kunnen niet teruggenomen worden. Kousebroeken en ondergoed kunnen omwille van hygiënische redenen nooit teruggenomen worden eens de oorspronkelijke verpakking is geopend.
  Wij vragen u ook om binnen de 5 werkdagen ons op de hoogte te brengen van het feit dat u een product wenst te ruilen.
  De kosten en het risico voor het terugzenden van de producten liggen uitsluitend bij de koper.
  Onvoldoende gefrankeerde retourneringen of niet vooraf gemelde retourneringen worden niet terugbetaald.
  Wij behouden ons het recht tot weigering van ruiling voor, indien wij vermoeden dat het product beschadigd werd door de klant, reeds gebruikt is of als de redenen ongegrond zijn.
  Solden, pre-orders, producten in actie of gepersonaliseerde producten kunnen niet geruild of terugbetaald worden. Kniekousjes kunnen omwille van hygiënische redenen niet omgeruild worden.
 2. Klachten
  Wij trachten om de aangeboden artikelen zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en te verduidelijken aan de hand van foto's.
  Indien er zich typefouten voordoen ( materiële vergissingen, misslagen), dan berust dit op een menselijke, onvrijwillige fout en kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.
  Kleuren op de foto's kunnen ook licht afwijken van de echte kleuren.
  Instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm kan hierop een invloed hebben, alsook de lichtinval.
  Ruilingen op basis van kleurafwijkingen kunnen wij dan ook niet aanvaarden.
  Indien u twijfelt aan een bepaald product of verdere info wenst, kan u ons altijd contacteren voor meer info.
  Wij behouden ons ook het recht voor om onze prijzen aan te passen.
  Wij stellen ook alles in het werk om onze producten zo goed mogelijk te controleren op eventuele fouten of gebreken.
  Indien er zich eventuele gebreken zouden voordoen aan de artikelen aangeboden op onze website zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.
  Wij vragen u dan zich te richten tot de desbetreffende fabrikant. Gelieve ons dit ook mede te delen zodat wij de producten ook extra kunnen controleren.
  Wij stellen alles in het werk om eventuele klachten te verhinderen, te verhelpen en op te lossen.
  Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor letsels of schade voortkomend uit gebruik van onze producten.
 3. Garantie
  Zoals opgelegd door de wettelijke bepalingen geldt voor onze producten ook een wettelijke garantie.
  Indien een product niet voldoet aan de overeenkomst dient de koper de verkoper hiervan binnen de 7 dagen volgend op de levering op de hoogte te stellen.
  De eventuele vergoeding hiervoor kan nooit groter zijn dan het gefactureerde/betaalde bedrag aan de koper. Gewoonlijke of normale slijtage, onopzettelijke of opzettelijke veranderingen toegebracht door de koper aan het product, het niet kunnen voorleggen van een factuur of geldend betaalbewijs en diverse nalatigheden zijn uitdrukkelijke maar daarom niet limitatieve uitzonderingen op het voorvermelde garantiestelsel.
 4. Privacy
  De gegevens van onze klanten.
  Deze worden niet aan derden doorgegeven. La Jolie mag deze gegevens gebruiken voor de promotie van haar producten en diensten. De deelnemer heeft het recht tot inzage van de gegevens die op hem/haar betrekking hebben en kan de rechtzetting of het schrappen ervan vragen door een e-mail te versturen aan [email protected]
 5. Eigendomsrecht
  Geen enkel gegevens of foto's van onze site mogen gekopieërd of gebruikt worden zonder onze uitdrukkelijke toestemming.
 6. Verzendkosten                                                                                                                                   Wij verzenden wereldwijd met B-post of Mondial Relay. Bent u niet woonactig in Belgie, gelieve ons te contacteren om de juiste bedrag van de verzendingskosten te weten. La Jolie kan niet verantwoordelijk geacht worden voor eventuele beschadiging, diefstal of verlies van goederen tijdens de verzendig. Wij doen er alles aan om de goederen zo goed en veilig mogelijk te verpakken en zo bij u te laten bezorgen. Indien u er zelf voor kiest om uw pakket op een andere en/of veilige plaats te laten leveren zijn wij niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van de levering.  
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €70,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!