Menu
EUR
  • Snelle verzending
  • Gratis verzending vanaf €70 (niet op solden)
  • Gratis afhaling na afspraak
  • Nieuw: borduren, personaliseer met naam

Verzenden & retourneren

Wij verzenden wereldwijd met B-post of Mondial Relay. Bent u niet woonachtig in België, gelieve ons te contacteren om het juiste bedrag van de verzendingskosten te weten. La Jolie kan niet verantwoordelijk geacht worden voor eventuele beschadiging, diefstal of verlies van goederen tijdens de verzending van DPD of B-post. Wij doen er alles aan om de goederen zo goed en zo veilig mogelijk te verpakken en bij u te laten bezorgen.

Recht om af te zien van de aankoop van de goederen
De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van zijn aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief binnen de 7 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.
De koper dient het product binnen de 7 kalenderdagen in originele staat, ongebruikt, onbeschadigd, voorzien van alle originele labels en in originele verpakking terug aan de verkoper te bezorgen nl: La Jolie, koningstraat 14, 8560 Wevelgem                                                                                           

De verkoper verbindt zich ertoe binnen de 30 dagen na ontvangst van het product het door de koper betaalde aankoopbedrag van het product ( exclusief verzendkosten) terug te betalen op een bankrekeningnummer door de koper betaald.
Bij niet-correcte terugzending conform het voorgaande zal de verkoper niet gehouden zijn tot betaling van enig bedrag en blijft het product eigendom van de koper. Deze kan het dan binnen de 14 dagen terug ophalen bij de verkoper of op uitdrukkelijk verzoek van de koper en op diens kosten terugbezorgd worden aan de koper.
Het risico van de terugzending van het product alsook de kost voor het terugzenden worden uitsluitend gedragen door de koper.

Omruilen
Artikelen aangekocht via de webwinkel van La Jolie kunnen geruild worden binnen een termijn van 7 dagen, na dag 1 levering en dit op voorwaarde dat het product ongebruikt, onbeschadigd is en voorzien is van alle originele labels. Gedragen, bevuilde, berookte, gewassen, beschadigde of herstelde goederen kunnen niet teruggenomen worden. Kousenbroeken, zwemkleding, kousen en ondergoed kunnen omwille van hygiënische redenen nooit teruggenomen worden eens de oorspronkelijke verpakking is geopend.
Wij vragen u ook om binnen de 5 werkdagen ons op de hoogte te brengen van het feit dat u een product wenst te ruilen.
De kosten en het risico voor het terugzenden van de producten liggen uitsluitend bij de koper.
Onvoldoende gefrankeerde retourneringen of niet vooraf gemelde retourneringen worden niet terugbetaald.
Wij behouden ons het recht tot weigering van ruiling voor, indien wij vermoeden dat het product beschadigd werd door de klant, reeds gebruikt is of als de redenen ongegrond zijn.

Solden, producten in actie, outlet of Pre-order kunnen niet geruild of terugbetaald worden.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €70,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!